U bent net verhuisd naar een nieuw huis. De verhuizers zijn weg en al uw spullen zijn veilig ingekapseld in uw nieuwe woning. Als je in je kale woonkamer doos na doos door de doos sorteert, krijg je het gevoel dat je in de gaten wordt gehouden als je beseft dat je ramen ook kaal zijn. Of misschien, comfortabel in je langlevende omgeving, kijk je willekeurig omhoog naar je gekneusde en gebroken accordeontinten en denk je: “Weet je, ik heb iets nieuws nodig op de ramen, maar welke jaloezieën moet ik kopen?

Geen zorgen, je hebt dit! Hier vindt u een snel overzicht van onze populairste categorieën jaloezieën en suggesties over in welke ruimtes deze producten het beste werken.

Cellulaire / Geplooide Tinten

Cellulaire en geplooide raambekleding is de meest populaire en kosteneffectieve manier om ramen te bekleden en tegelijkertijd de verwarmings-/koelingskosten te verlagen via het isolerende honingraatontwerp. De plooien zijn gemaakt van een enkele laag stof gevuld met kleine, isolerende cellen, terwijl de cellen zijn gemaakt van meerdere lagen met enkele of dubbele cellen. De accordeonachtige plooien in beide stijlen blokkeren schadelijke UV-stralen en vangen de binnenkomende lucht en zelfs het geluid. Probeer ze in een licht filtermateriaal om woonkamers of holen te verlichten, overal waar u enige bescherming nodig hebt, maar waar u ook voldoende lichtinval wilt. Een verduistering, of kamerverduistering, wordt aanbevolen voor slaapkamers en mediaruimtes om natuurlijke en kunstmatige verlichting buiten te houden. Stuur echter wel uit de buurt van cellulaire/gevlekte tinten in ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad. Vochtigheid in de badkamer of keuken kan ervoor zorgen dat de lijm op de cellen loskomt, waardoor ze loskomen of doorhangen (en niemand houdt van een slappe kap!).

Hout / Faux Houten Jaloezieën

Dat brengt ons bij onze volgende vensterbedekking! Hout en nephout zijn als stiefbroers; hetzelfde basisconcept, verschillende materialen. Onze houten raambehandelingen zijn gemaakt van zacht, licht bashout waarvan de consistente nerf een intellectuele look met een traditionele uitstraling biedt. Hoewel hout kan kromtrekken in vocht en intense hitte, verkrijgbaar in verschillende beitsen en verven, zijn ze een uitnodigende optie voor bijna elke kamer in uw huis.

Fauxhout daarentegen is gemaakt van een polymeercomposiet in een verscheidenheid aan kleuren met een matte afwerking of een gestructureerde, houtachtige vinylafwerking. Dit PVC-achtige materiaal zorgt voor een meer buigzame en bestendige lamel die ongevoelig is voor kromtrekken. Houd in mening, zijn deze zwaarder dan hun echt houten tegenhangers, zodat worden zij niet geadviseerd voor bredere vensters. Als u op zoek bent naar de perfecte raambekleding voor over uw gootsteen of badkuip, proef hier een lamel van onze faux Venetianen!

Rolluiken

Net als een goed geoliede machine zijn de rollen glad, consistent en betrouwbaar. De perfecte basis voor populaire gelaagde looks, voeg een draadloze lift toe en je hebt een betaalbaar, kindveilig product dat in elke ruimte toepasbaar is. In een regenboog van schitterende kleuren zijn ze een geweldig overgangsproduct voor kinderen en tienerkamers. Als je naar een vinylrolschaduw kijkt, moet je echter wel leery zijn wanneer je ze installeert in gebieden in de buurt van condensatie en damp. Het is mogelijk om watervlekken te zien of lichte materiaalvervorming te ervaren waar vaak water spat.

Als je een echt hoog of moeilijk te bereiken venster hebt, voeg dan motorisering toe aan je rollen om je behandelingen net zo gemakkelijk te maken als het indrukken van een knop, het tikken op je telefoon, of het vragen van Alexa!

Net als een goed geoliede machine, rollen zijn glad, consistent en betrouwbaar. De perfecte basis voor populaire gelaagde looks, voeg een draadloze lift toe en je hebt een betaalbaar, kindveilig product dat toepasbaar is in elke ruimte. In een regenboog van schitterende kleuren zijn ze een geweldig overgangsproduct voor kinderen en tienerkamers. Als je naar een vinylrolschaduw kijkt, moet je echter wel leery zijn wanneer je ze installeert in gebieden in de buurt van condensatie en damp. Het is mogelijk om watervlekken te zien of lichte materiaalvervorming te ervaren waar vaak water spat.

Als je een echt hoog of moeilijk te bereiken venster hebt, voeg dan motorisering toe aan je rollers om je behandelingen net zo gemakkelijk te maken als het indrukken van een knop, het tikken op je telefoon of het vragen van Alexa!

Geweven Houten Schaduwen

Bekijk de overvloed aan foto’s met natuurlijk geweven hout en bamboe raambekleding op onze Instagram en u zult zien waarom ze een favoriet ontwerper zijn! Met hun vermogen om zich aan te passen aan de omgeving, geen wonder dat ontwerpers ze “raamkameleons” noemen. Boerderij, kust, landhuis, rustiek, boho, noem maar op… deze shape-shifters zijn echte spelwisselaars. Bamboe jaloezieën zijn typisch een serie van kleine houten latten aan elkaar gebonden met een taai touw, of een medley van rietjes, grassen en bossen verstrikt in een idyllisch weefsel (vandaar het alias “geweven houten jaloezieën”). Met drie keuzes op het gebied van transparantie – geen liner, privacy of verduistering – zijn deze milieuvriendelijke producten zeker het middelpunt in elke slaapkamer, studio of zitkamer!

Romeinse tinten

Doe wat de Romeinen doen! Volumineuze en volumineuze, romeinse vouwgordijnen zijn een ware window dressing. Met zo veel stof en vouwopties, vindt u geen tekort aan inspiratie om een botsing met thuisontwerp te overwinnen. Een andere geweldige kandidaat voor huizen die isolatie nodig hebben, deze op Italië geïnspireerde, eeuwenoude klassieke raambehandelingen werken geweldig in slaapkamers, eetkamers en woonkamers. De luxueuze en elegante stoffen kunnen ook worden versterkt met een lichte filtering of verduistering.

Zuivere Schaduwen

Voor de uitstraling van pure luxe en intrige, probeer de unieke stijl van deze 2-in-1 raambehandeling. Geconstrueerd met brede stoffen latten tussen twee kwetsbare platen van zuivere stof, creëren ze een prachtig schaduweffect op de ramen. Open en sluit ze als een traditioneel horizontaal rolgordijn; omhoog en omlaag als een gewone kap. Hun lichte en luchtige constructie in pure en contrasterende kleuren maken een indrukwekkend design statement, vooral bij extra brede ramen. En de meeste van onze sheers worden standaard geleverd met een gemotoriseerde toverstaf voor een eenvoudige, kindveilige bediening met een druk op de knop.

Verticaal Hout, Fauxhout & Cellulair

Een lange tijd favoriet voor het bedekken van hoge en extra brede ramen en deuren, de huidige verticale raambehandelingen maken een torenhoge ontwerpstatement in een verscheidenheid van gemakkelijk te onderhouden materialen om elke stijl te passen. Net als horizontales, zijn verticals beschikbaar in hout, imitatiehout, stof en getextureerde PVC-vanen in populaire patronen en kleuren. Een van onze nieuwste toevoegingen aan de familie is de Vertical Cellular. Aangezien ramen en deuren goed zijn voor een derde van alle warmte/koeling verlies in huizen, gebruik ze om de onmiskenbare isolerende kwaliteit die honingraat raam behandelingen brengen voor een moderne spin op terrasdeur raambekleding uit te rusten. Of probeer een nieuwe, avant-garde brede verticale paneelbehandeling die u ook kunt gebruiken als een unieke ruimteverdeler.

Zonneschermen (binnen en buiten)

Zonneschermen vormen een barrière tussen u en de zon, zonder dat dit ten koste gaat van uw zicht. Verschillende graden van “openheid” (1%, 3%, 5%, 10% en 14%) zorgen voor precies de juiste hoeveelheid lichtbeheersing. Hoe lager het percentage, hoe meer ze het licht blokkeren.

Zonneschermen aan de buitenkant zijn uitstekend geschikt voor terrassen en dekken, terwijl zonneschermen aan de binnenkant helpen om verblinding en hitte in keukens en serres te verminderen. Net als rolgordijnen zijn snoerloze zonnekleppen eenvoudig te gebruiken en te installeren. Bij veel van onze zonneproducten is gratis snoerloze werking beschikbaar, of voor hoge, moeilijk bereikbare plaatsen, overweeg een doorlopende snoerlus of gemotoriseerde lift.

Drapery/Gordijnen

Of u nu warmte wilt opslaan of voorkomen, gordijnen zijn een van de beste manieren om uw elektriciteitsrekening laag te houden. Gebruik gordijnen om een raam te accentueren of combineer de krachten met een horizontaal rolgordijn voor een volledig verduisterende, gelaagde look!